Fes clic per més productes.
No s'ha trobat cap producte.

Marques

 • AARTI

  AARTI

  Encens i encensers.

 • ACORELLE

  ACORELLE

  Acorelle, marca originària al sud-oest de França el 2005, ofereix una gamma de productes naturals i orgànics per a la cura del cabell, del cos i també del nadó amb la certificació Cosmebio i Ecocert.

 • ALADIN GOLDEN
 • ALGA MARIS

  ALGA MARIS

  Alga maris és la línia solar de la marca de cosmètica natural certificada Laboratoire Biarritz que se centra en la cura de la pell. Aquests productes garanteixen la màxima cura de la pell amb una protecció contra les radiacions. Tot això amb una selecció dels millors ingredients de cosmètica natural.

 • ALMARA

  ALMARA

  Els Sabons de llet de camella de Almara, són purs i totalment naturals, barrejats amb Oli d'Oliva Extra Verge (amb certificat Bio), olis purs bio (d'Ametlles i Coco) i l'exòtica Cupuazú. Amb la mescla d'aquests ingredients aconseguim aportar hidratació i neteja per a la cara, el cabell i el cos.

 • API-AR

  API-AR

  Els nostres productes, amb matèries actives 100% naturals i majoritàriament orgàniques, li permetran sentir-se bé, treballant sobre el seu organisme de forma profunda i duradora, ajudant-lo a regenerar els seus recursos i a fer front a les agressions que afecten la seva salut i benestar.

 • ARGENOL

  ARGENOL

  Des de la seva creació Laboratoris Argenol exporta a més de 60 països, sent un referent mundial en la fabricació, sota normativa de GMP (Normes de Correcta Fabricació), de compostos de plata. Laboratoris Argenol va rebre el Premi a l'Exportació 2001 atorgat per la Cambra de Comerç de Saragossa.

 • ARMONÍA

  ARMONÍA

  Armonia Cosmètica Natural, creada a Eivissa l'any 1980, és una marca espanyola pertanyent a una empresa familiar que ofereix cosmètics per el tractament de la pell i la cura de la bellesa, d'alta qualitat i resultats demostrats.

  Els productes d'Armonia eviten l'ús de conservants parabens, derivats de la petroquímica i silicones, ingredients modificats genèticament, phenoxyethanol o altres ingredients que poden ser considerats perjudicials per a la pell o l'organisme a llarg termini.

 • ARTEMIS BIO

  ARTEMIS BIO

  Som pioners en l'àmbit de les aromàtiques procedents de cultius que compleixen els requisits de l'AE. Gràcies a això, avui som un referent pel que fa a l'evolució i el desenvolupament de l'Agricultura Ecològica. "L'etiquetatge genera confiança: garanteix que el producte que vostè adquireix ha estat produït enterament d'acord amb les normatives nacionals i / o internacionals en matèria d'Agricultura Ecològica" L'agricultura ecològica combina tradició, innovació i ciència per afavorir el medi ambient, assegurar el benestar de les zones rurals i promoure relacions comercials justes

 • AVITALE

  AVITALE

  Avitale desenvolupa productes naturals i innovadors per a la salut, la bellesa i el benestar en les àrees de suplements nutricionals, cura de la pell, infusions especials i aliments seleccionats.

 • BAKANASAN

  BAKANASAN

  Des de fa més de 60 anys, la marca Bakanasan elabora productes valuosos de la més alta qualitat. Una base important per al seu desenvolupament és la combinació dels coneixements tradicionals sobre les propietats de les plantes i substàncies naturals, amb els últims descobriments científics.

 • BIO 3

  BIO 3

  La marca Bio3 integra el coneixement de les plantes, les innovacions del nostre equip de farmacèutics, biòlegs i nutricionistes i el compromís de la nostra família que els productes Bio3 segueixin sent el referent en plantes medicinals a tot el món.

  Els nostres productes Bio3 són líders en el mercat de les plantes medicinals, complements alimentaris i remeis naturals.

 • BIOCOP

  BIOCOP

  A Biocop portem més de 40 anys produint i distribuint productes biològics de màxima qualitat nutricional i sabor. Som pioners i activistes en el canvi del model alimentari actual.

  Els projectes Biocop ens ajuden a créixer com a empresa compromesa amb la sostenibilitat, el comerç just i la justícia social, però encara ens queda un llarg camí, en el qual esperem que ens acompanyis.

 • BIOFORCE A. VOGEL

  BIOFORCE A. VOGEL

  L'essència del nostre treball radica en el cultiu natural, sempre respectuós amb el medi ambient. En el processament de planta fresca i en una rellevant i acurada atenció en l'aspecte ecològic. La qualitat dels nostres productes, així com la informació sobre la salut, fascina i convenç als nostres clients i reflecteixen el nostre alt nivell de coneixement.

 • BIOSERUM

  BIOSERUM

  En Bioserum Laboratoris vam realitzar un exhaustiu control a les matèries primeres mitjançant anàlisis físiques, químiques i microbiològiques assegurant-nos que compleixin amb les especificacions de qualitat requerides.

  Garantim l'absència de metalls pesats, pesticides i toxines vegetals. A més les plantes amb les que treballem procedeixen de la seva zona autòctona, respectant el moment òptim per a la seva recol•lecció i donant preferència a les espècies de cultiu ecològic.

 • BRUDYTECHNOLOGY

  BRUDYTECHNOLOGY

  BrudyTechnology som una biotech ubicada a Barcelona, de capital 100% espanyol, dedicada a la investigació, fabricació i comercialització de molècules derivades dels Omega-3, en concret del DHA, amb la mirada posada a aconseguir la màxima Bioactivitat.

 • BUDDHIST HERBAL RESEARCH CENTRE

  BUDDHIST HERBAL RESEARCH CENTRE

  Els encens del Centre d'Investigació Herbal Budista són fórmules tradicionals formulades i preparades per mantenir-se fidels als antics textos sagrats del Tibet. Aquest encens d'alta qualitat es compon de ingredients naturals i purs sense additius químics o artificials. Ajuda la pràctica de la meditació, els rituals espirituals.

 • BUDDHIST INCENSE UDHYOG

  BUDDHIST INCENSE UDHYOG

  Buddhist Incense Udhyog elabora encens tibetà de forma artesanal. Està formulat a partir de nombroses herbes aromàtiques, espècies, i altres productes botànics medicinals que es troben a les zones d'altitud del Tibet i a les planes del Nepal. Aquest encens fet a mà es produeix seguint les estrictes indicacions dels distints mestres d'herbes i textos antics.

 • CATTIER

  CATTIER

  Des de 1968, CATTIER s'ha compromès a portar al consumidor tota la riquesa de la naturalesa, sense danyar-la.

  Combinant qualitat i resultats, juntament amb l'agradable sensació que proporciona el seu ús, els productes d'Higiene Cattier s'han guanyat la confiança d'un gran nombre de famílies i reben regularment premis d'especialistes en cosmètica ecològica.

  Tots els productes CATTIER que porten l'etiqueta BIO són inspeccionats i certificats per ECOCERT, organisme independent reconegut per l'estat.

  Així mateix, la fabricació, embalatge, gestió de l'energia i els residus, transport i emmagatzematge implicats en la seva producció, són inspeccionats per ECOCERT i el seu segell garanteix que CATTIER.

 • CODIET

  CODIET

  La nostra missió principal és la recerca contínua de la millor matèria primera del mercat, sent pioners a llançar al mercat nacional veritables novetats que per la seva composició i acció terapèutica han estat i són referència en el sector dietètic i farmacèutic.

 • COLNATUR

  COLNATUR

  Colnatur és una marca fabricada per Proteïn, empresa especialitzada en la producció d'ingredients i complements alimentaris naturals d'alta qualitat, líder europea en l'elaboració de proteïna col•lagen hidrolitzada.

 • CORPORE SANO

  CORPORE SANO

  Copore Sano garanteix la màxima qualitat en els productes a partir de la recerca científica, el desenvolupament i la innovació tecnològica. No a les proves amb animals ni a l'ús de productes derivats d'ells.

  Assegurar la màxima protecció del medi ambient utilitzant envasos i embalatges reciclables, processos de producció eco-friendly” i compensant les emissions de CO2 evitant així contribuir al canvi climàtic.

 • DIMECAT-TREMAN

  DIMECAT-TREMAN

  LABORATORIS DIMECAT, S.L. és una empresa amb una experiència de més de 20 anys al mercat, dedicat al sector de la dietètica.

  Els nostres productes són elaborats amb matèries primeres de màxima qualitat, sempre se'ns ha distingit per l'alta qualitat dels nostres productes i per la constància de llargs anys.

 • DIMEFAR

  DIMEFAR

  Som especialistes en herbodietètica i oferim complements alimentaris i productes d'alimentació biològica i integral, especialment pensats per a la cura de la teva salut i benestar.

  Des de 1983, oferim complements alimentaris naturals per proveir d'alternatives menys agressives a pacients i professionals de la salut. Estem en constant evolució amb nous productes, dins i fora de les nostres fronteres, per ajudar-te a preservar la teva salut i benestar, suplint aquelles mancances que, per causes diverses, pugui patir el teu organisme.

 • DR HEALTHCARE

  DR HEALTHCARE

  DR Healthcare és una companyia biomèdica especialitzada en biofuncionalisme (biologia funcional i genòmica) que dedica la seva activitat a la investigació, desenvolupament i innovació de nous productes no farmacològics, dirigits a prevenir patologies cròniques, a pal•liar el dolor i corregir disfuncions fisiològiques i / o metabòliques , associades principalment al dèficit de l'enzim DiAminoOxidasa (DAO).

 • Dr. BRONNERS

  Dr. BRONNERS

  Els productes del Dr. Bronners porten 68 anys comercialitzant-se en tot el planeta, aportant un valor afegit a la nostra societat a causa dels ingredients que s'usen en l'elaboració de les línies comercialitzades, així com per l'ètica aplicada en les polítiques d'empresa i en la cadena de subministrament assegurant-se que tots els implicats rebin una remuneració justa per la seva labor.

 • DR. DÜNNER

  DR. DÜNNER

  Els nostres punts de vista abasten tant la tradició naturopàtica com la modernitat científica. Ens basem en el coneixement i l'experiència de la medicina herbolària tradicional europea, que podem remuntar a les pràctiques mèdiques monàstiques dels temps medievals. Al mateix temps, ens guiem pel coneixement científic més nou, tenint en compte les últimes troballes de recerca i utilitzant mètodes de producció moderns i eficients.

 • DRASANVI

  DRASANVI

  A través de nombroses iniciatives, introduint noves tecnologies cada vegada més respectuoses i invertint a minimitzar l'impacte mediambiental, Drasanvi demostra una clara vocació per ser una companyia compromesa amb el Medi ambient. Els nostres productes s'elaboren amb matèria primera natural i renovable, és 100% reciclable i es produeix amb tecnologies netes.

  Tots els productes compleixen la normativa europea més estricta de seguretat i qualitat i en totes les fases del procés de creació i producció, tant relativa a complements com a cosmètica.

 • D’SHILA

  D’SHILA

  Està inspirada en la deïtat de la fertilitat de la Terra coneguda com a D’Shila. És la primera línia de Productes Naturals Jenny, tant per la qualitat dels seus components, com pel prestigi que ha guanyat durant els anys que portem en l'exigent i competitiu mercat dels productes naturals. La innovació científica, el desenvolupament de nous productes, el descobriment de noves propietats de les plantes que, al seu torn, suposen un avanç en fitocosmètica, la inversió constant en recerca, qualitat i control dels productes són les qualitats i característiques de la nostra línia D’Shila.
 • ECO COSMETICS

  ECO COSMETICS

  Tots els productes de la línia Eco cosmetics estan certificats segons les directives estrictes de cosmètica natural de ECOCERT. Cada embalatge especifica el contingut en ingredients naturals i en ingredients de cultiu ecològic

  Eco cosmetics utilitza olis vegetals de cultiu ecològic. No s'utilitzen suplements sintètics. Els perfums estan basats en olis essencials únicament.

 • ECOLACTIS

  ECOLACTIS

  Ecolactis és la primera granja ecològica a Espanya centrada en la producció i distribució de llet d'egua liofilitzada.

  Criem a les egües en les nostres instal·lacions situades en la serra de Madrid, un entorn natural únic per al desenvolupament dels animals en llibertat i amb totes les garanties per a un perfecte producte final.

  Oferim una àmplia gamma de productes elaborats amb llet d'egua, com a complement alimentós en pols o càpsules, sabons o productes cosmètics.

 • EL MELAKI LE ROYAL

  EL MELAKI LE ROYAL

  La tradició heretada durant segles fan de la fabricació del sabó de alepo EL MELAKI LE ROYAL una llegenda i és considerat, sens dubte, la joia dels sabons.

 • ENZIMESABINCO

  ENZIMESABINCO

  En aquesta última dècada Enzime Sabinco ha sabut trobar el seu lloc al mercat gràcies a l'esforç i dedicació d'un equip compromès i a la qualitat dels productes que desenvolupa.

  Avui dia, E & S és una marca en expansió que sap renovar-se, que aposta per tenir una bona imatge en el mercat i que s'actualitza sense sacrificar la qualitat dels seus productes.

 • ESENTIAL'AROMS

  ESENTIAL'AROMS

  El nostre compromís ECO-RESPONSABLE. La Concepció de productes eco-responsables és la base de Esential’arôms: productes procedents de la naturalesa, al servei de la salut, la bellesa i el benestar.

  Potenciar i contribuir en el coneixement de la AROMATERAPIA CIENTÍFICA, LA FITOCOSMÈTICA NATURAL i les seves aplicacions.

 • ESI

  ESI

  L'esforç constant del personal qualificat, la cerca contínua d'experts competents, un capital humà dirigit cada dia a l'estudi i a la innovació. La col·laboració amb Universitats i Instituts de recerca.

 • ESPADIET

  ESPADIET

  Des que va ser fundada el 1989, Espadiet sl, s'ha dedicat a la comercialització de productes naturals per a la herbodietètica a nivell nacional i internacional. Posen al seu servei la seva professionalitat i experiència, segurs que poden satisfer totes les seves exigències. La signatura ESPADIET SL comercialitza i distribueix: xarops, comprimits, càpsules, i gelees.

 • FDB LABORATORIOS

  FDB LABORATORIOS

  FDB LABORATORIS, és una empresa especialitzada en suplementació natural. Per a això, busquem els següents paràmetres:

  L'excel•lència de les matèries primeres, totes elles amb estudis que avalen la seva qualitat màxima de concentració per a una suplementació activa i la recerca constant d'una extraordinària biodisponibilitat.

 • GLOBAL REMEDIATION

  GLOBAL REMEDIATION

  Global Remediation recorre als tresors de la natura utilitzats des de l'antiguitat per les seves propietats terapèutiques i que avui, amb el suport científic del nostre equip mèdic i el suport de l'última tecnologia, donem respostes i ajudem a millorar els problemes més freqüents de salut.

  Global Remediation porta molts anys seleccionant els millors ingredients d'origen natural per formular productes d'altíssima qualitat.

 • GOLOKA

  GOLOKA

  L'encens Goloka, aquesta fet a mà a la Capital Índia de l'Encens: Bangalore.

  L'encens Goloka fet a mà tradicionalment solament conté els més fins ingredients orgànics, sense matèries d'animals, fins i tot l'empaquetat és 100% reciclable.

 • GR

  GR

  Encens esotèrics, encens florals, encens religiosos, encens exòtics.

 • GSN

  GSN

  Una marca de referència per a una dietètica moderna, innovadora i d'alta especialització.

  Des del començament de la seva activitat, Laboratoris GSN ha desenvolupat una constant preocupació per poder oferir al mercat de la dietètica especialitzada uns productes que reuneixin els més alts estàndards en seguretat i eficàcia, equivalents als ja existents a la Unió Europea. Aquest sistema de treball ha estat desenvolupat a través de tres vies que són el senyal d'identitat de la nostra marca: Investigació científica, recerca de nous principis i recerca de nous principis.

 • HARMONY & NATURE

  HARMONY & NATURE

  Aromaterapia i cosmética natural.

  Harmony & nature és un taller artesanal creat per oferir productes de cosmètica natural d'alta qualitat.

  Elabora els seus propis productes utilitzant ingredients cent per cent naturals de procedència ètica i ecològica, exempts d'explotació infantil,  de l'ús de productes d'origen animal i que els seus processos de fabricació siguin respectuosos amb el medi ambient.

 • HEM

  HEM

  En Hem Corporation ens dediquem a elaborar Encens Hindú genuí fet a mà i distribuït a tot el mon, en una varietat de fragàncies que es barregen amb totes les cultures i les seves tradicions. Amb això aspirem a dispersar un missatge d'amor i harmonia.

 • HERBOFARM

  HERBOFARM

  Empresa dedicada a la comercialització de productes naturals i complements alimentaris. Tenint com a objectiu apropar a les persones el meravellós món de la fitoteràpia, amb els productes 100% naturals.

  Per a la fabricació dels productes s'han seguit els estàndards de qualitat exigibles per a les empreses de la indústria alimentària, comptant amb certificacions ISO 9001: 2000 CERTIQUALITY, i en els biològics, la doble certificació, tant del país d'origen com el de la Unió Europea.

 • Herbolari Ti-sana

  Herbolari Ti-sana

  25 anys servint, aconsellant i guarint els nostres clients.
 • HERBORA

  HERBORA

  Ens dediquem des de 1981 de forma exclusiva a la dietètica, creant i comercialitzant complements alimentaris a base de productes naturals.

  Per a nosaltres, la dietètica té part de recerca, part de desenvolupament i part d'innovació. Però per sobre de tot, té part del que el seu mateix nom engloba: ÈTICA.

 • HERBOVITA

  HERBOVITA

  HERBOVITA porta prestant els seus serveis des de l'any 2.002. En aquest moment, ens fixem un sol objectiu, comercialitzar complements alimentaris amb la major qualitat i efectivitat possible dins el sector de la dietètica i la salut. Anys després i amb molt camí encara per recórrer, podem afirmar que ho estem aconseguint.

 • HÜBNER

  HÜBNER

  Quin podria ser un lloc més adequat per a la producció de medicaments naturals, productes mèdics, suplements dietètics i cosmètics naturals que a la Selva Negra? La seu de HÜBNER està situada a Ehrenkirchen, prop de Freiburg (a Breisgau), al límit del Parc Nacional del Bosc Negre del Sud, envoltada de vinyes.
 • INTEGRALIA

  INTEGRALIA

  Som un petit equip de professionals, convençuts des de l'inici que la natura ens aporta els elements necessaris per al nostre benestar. Des 1.984 estem especialitzats en l'elaboració de productes dietètics tradicionals i complements alimentaris.

  Comencem seleccionant els millors ingredients per a elaborar amb tècniques i coneixements propis els nostres primers complements dietètics naturals. Al llarg d'aquests 27 anys hem desenvolupat molts productes: actualment proposem més de 200 referències.

 • INTERSA

  INTERSA

  Dieteticos Intersa, empresa Lleidatana que porta molts anys treballant per acostar-nos el millor de la naturalesa al servei de les persones.

  Els productes de Dieteticos Intersa acumulen experiència i valor afegit que els posen en primera línia d'avantguarda de la fitoteràpia.

  Dieteticos intersa, té una gamma de productes de cosmètica amb el certificat ECOCERT, que garanteix el fet de ser productes biològics i ecològics.

 • JAMIESON

  JAMIESON

  Jamieson ha estat constantment triada la marca de vitamines més fiable de Canadà, i per una bona raó: en un mercat en ràpid creixement, ens distingim pel nostre compromís líder en la indústria de proporcionar als consumidors les solucions de salut naturals més pures, segures i efectives disponibles.

 • KAL

  KAL

  La línia de productes KAL® es va establir en el Sud de Califòrnia en 1932 com una de les primeres línies de suplements d'alimentació als EUA, i ara té una àmplia gamma de productes innovadors, així com una presentació nova, incloent perles i cremes d'ús tòpic, entre d'altres.

 • LAVERA

  LAVERA

  La marca Lavera es distingeix pels seus cosmètics naturals certificats que compleixen amb les més altes exigències dels nostres clients. Així queda demostrat amb els nostres segells de qualitat que testifiquen la gran qualitat dels nostres cosmètics naturals.

 • MANDALA ART & INCENSE

  MANDALA ART & INCENSE

  Mandala Art Incense elabora encens tibetà d'alta qualitat / baix fum. Els mètodes de formulació es basen estrictament en el criteri antic del sistema medicinal budista i la seva composició és prescrita pels grans yogis de l'escola tibetana Bodhi del budisme. Els encens Mandala Art Incense Incense són 100% lliures d'ingredients artificials, químics o d'altres ingredients potencialment nocius.

 • MON DECONATUR

  MON DECONATUR

  La nostra inspiració i l'origen dels nostres productes segueix sent el món vegetal en el seu estat més pur (flors, plantes, fruits, arrels…) i mineral, utilitzant en el seu tractament i elaboració des de les tècniques més tradicionals a les més avantguardistes.

  El nostre objectiu és seguir evolucionant cap a la ecocosmética mantenint la nostra filosofia: fabricar productes cosmètics amb el mateix amor com si ho féssim para nostra familia.

 • NATURE KARE WELLNESS

  NATURE KARE WELLNESS

  Per obtenir tal eficàcia de les plantes medicinals, els nostres laboratoris han seleccionat les millors espècies de plantes i utilitza les seves parts més actives (flor, arrel, escorça i fruita).

  Complint amb el nostre lema "cura natural i benestar" ens esforcem per oferir productes d'alta qualitat que poden ajudar a millorar la salut i el benestar general.

  Tots els compostos utilitzats en les nostres fórmules són d'origen 100% natural.

 • NOVADIET

  NOVADIET

  Els valors de Novadiet són la innovació, la responsabilitat, la senzillesa, la integritat, la confiança, la serietat en els compromisos i el respecte cap al medi ambient.

  Sempre amb l'objectiu de difondre la cultura i l'ús de les plantes medicinals i els productes dietètics oferint articles segurs, eficaços i amb tota les garanties.

 • NUA BIOLOGICAL

  NUA BIOLOGICAL

  Nua Biological Innovations S.L. és un laboratori de complements alimentaris líder a nivell internacional en el desenvolupament i comercialització d'àcids grassos omega 3 marins altament purificats i concentrats (DHA i EPA). Des de la seva fundació el 2008, el laboratori s'ha centrat en desenvolupar formulacions úniques al mercat, basades en una intensa tasca d'investigació i desenvolupament.

 • NUGGELA & SULÉ

  NUGGELA & SULÉ

  A diferencia de la mayoría de los productos que se puedan encontrar en el mercado, la empresa Nuggela & Sulé basa sus fórmulas en remedios naturales y tradicionales que han demostrado su eficacia generación tras generación y que junto con talento e innovación tecnológica, ofrece una gama de productos de alta calidad para el cuidado de la piel y el cabello.

 • OSHUN

  OSHUN

  La gamma de cura OSHUN anti-edat de col·lagen s'utilitza per aconseguir uns efectes immediats i duradors per a rejovenir la pell, aportant hidratació i reforçant els teixits.

 • PADMINI

  PADMINI

  Encens hindú artesanal, elaborat en Bangalore.

  Encens Padmini és un dels més populars encens d'Índia amb el supervendes Spiritual Guide. T'oferim les principals fragàncies d'encens Padmini.

 • PEGASO

  PEGASO

  Una característica distintiva de Pegaso és la capacitat d 'integrar entre ells diferents mètodes terapèutics amb la finalitat d'amplificar els seus efectes i obtenint d'aquesta manera formulacions eficaços amb una acció sinèrgica i complementària.

 • PLAMECA

  PLAMECA

  Plameca Produeix i comercialitza productes dietètics complements alimentaris i plantes medicinals.

  Presenta una completa gamma de complements alimentaris desenvolupats segons els estàndards actuals de qualitat amb ingredients naturals. Des d'una planta en càpsula i extracte, Fins fórmules complexes basades en estudis científics.

 • PLANTIS

  PLANTIS

  Plantis és una marca d'Artesania Agrícola.

  Des de la seva fundació el 1975, ARTESANIA AGRÍCOLA és una empresa innovadora que ha dedicat els seus recursos a la investigació de nous ingredients i tècniques de fabricació per desenvolupar complements alimentaris i productes naturals d'alta qualitat.

  El nostre objectiu és el benestar dels nostres consumidors posant al seu abast tota una gamma de productes per ajudar a cobrir les seves necessitats en qualsevol àmbit de la salut.

 • POMPEIA

  POMPEIA

  La higiene íntima femenina era considerada un tema ofensiu i per tant no es pensava si més no, en què pogués haver-hi productes per a tal menester.

  Vam ser precursors valents i conseqüents amb el temps en què vivim i les necessitats de tota dona.

   Avui dia els nostres productes són referència tant en l'àmbit de la salut com en el de la higiene, sent recomanats per ginecòlegs i dermatòlegs i molt benvolguts pel públic.

 • QUINTON

  QUINTON

  Desenvolupem productes innovadors d'aigua de mar microfiltrada per a la cura de la salut en àrees de dermatologia, gastroenterologia, ginecologia i obstetrícia, pediatria, geriatria, urologia, endocrinologia, immunologia, neurologia, oftalmologia, odontologia, nutrició i medicina esportiva.

 • RADHE SHYAM

  RADHE SHYAM

  Productes de cosmètica natural i perfumeria. Radhe Shyam crea per a vostè tots els productes naturals, tan sans i eficaços com solament la Mare Natura ens pot oferir. Des de 1983, els nostres productes són exclusivament Vegetals o Minerals, i estan fabricats sense crueltat cap als animals.

  Sempre pel camí natural. Radhe Shyam li ofereix bellesa de forma natural.

 • RIVIERA

  RIVIERA

  Riviera és una empresa austríaca fundada el 1923, per Robert Schrenk i especialitzada en cosmètica natural. El concepte d'empresa tradicional continua sent el seu principi bàsic i característic tot i ser una empresa líder i estar present en 27 països. Només així es poden fabricar productes de la més alta qualitat.

 • SAC

  SAC

  SAC (sandesh agarbathi company) és un dels fabricants d'encens més important de l'Índia, i sens dubte el que major varietat té en les seves fragàncies  i amb la millor relació de qualitat i preu, tant en varetes, cons d'encens i olis essencials.

 • SAKAI

  SAKAI

  La salut és un estat de complet benestar físic, mental i social, i no solament l'absència d'afeccions o malalties ". (OMS Organització Mundial de la Salut).

  A Sakai fem nostra i compartim la definició de la salut de l'OMS. És així com entenem la salut: a través del coneixement, el rigor científic i el compromís d'una consciència més natural, que resumeix els nostres valors.

 • SALENGEI

  SALENGEI

  Salengei, S.L. és una empresa jove, dinàmica i innovadora en el sector de la medicina preventiva i antienvelliment que té com a objectiu millorar la qualitat de vida i el benestar. Mantenint sempre estricte rigor científic.

 • SALUS

  SALUS

  Les matèries primeres amb què s'elaboren els nostres productes no es sintetitzen en un laboratori mitjançant processos químics, sinó que són productes naturals en la seva totalitat, procedents fonamentalment de conreus, o en alguns casos de recol•leccions silvestres. Així doncs, la qualitat del producte final depèn absolutament de la qualitat de les plantes que el componen.

 • SAYTA

  SAYTA

  Satya Encens, és la marca que millor representa els encens naturals Masala.

  Una de les marques més importants a Índia per la qualitat en els seus materials i el seu procés de creació.

  El més conegut i sens dubte l'encens més venut del món és el seu encens nag champa blau.

 • SCENTED GARDEN

  SCENTED GARDEN

  La línia d'encens Scented Garden de Radhe Shyam conté una selecció de les millors aromes, adequant-se a cadascun dels racons de la seva llar.

  Encens naturals, realitzats només amb allò que ens aporta la naturalesa.

 • SCHOENENBERGER

  SCHOENENBERGER

  Schoenenberger és sinònim de productes naturals d'alta qualitat. La nostra companyia tradicional va ser fundada el 1927 pel pioner de la medicina herbolària, el farmacèutic Walther Schoenenberger, i ha estat part del Grup Salus des de 1991.

 • SHIP

  SHIP

  Des dels inicis com a empresa familiar l'any 1870, Azaconsa segueix les línies marcades pels seus fundadors amb una actitud innovadora i bolcada en el treball ben fet.

  Durant el seu creixement com a empresa, Azaconsa ha anat acumulant una àmplia experiència en el sector alimentari d'edulcorants, infusions, tes, cafè soluble, cacau, sal, pebre i sucre, al mateix temps que ha anat combinant les tècniques tradicionals amb els més avançats processos tecnològics i recursos humans per tal d'oferir nous productes i millorar els ja existents.

 • SOLARAY

  SOLARAY

  Creada el 1973, la marca Solaray® és fabricant d'una línia completa de productes amb plantes, combinacions herbaries de potència garantida i una línia completa de vitamines, minerals i suplements especialitzats.

 • SOLGAR

  SOLGAR

  DURANT MÉS DE 65 ANYS, Solgar ha afegit al seu catàleg suplements innovadors i científicament avançats. La nostra àmplia selecció de productes i la nostra dedicació a la investigació nutricional és potser la raó que siguem coneguts com els experts en nutrició.

 • SORIA NATURAL

  SORIA NATURAL

  Soria Natural és la marca líder en el sector de la Fitoteràpia, o el que és el mateix, curació a través de les plantes medicinals.

  En diferents presentacions, des infusions a càpsules, comprimits o vials amb dipòsit i sistema d'obertura patentat, la companyia aporta solucions naturals que compleixen amb les normatives de qualitat més exigents. Posa a disposició dels seus clients els productes naturals més segurs i eficaços.

 • SPECCHIASOL

  SPECCHIASOL

  Amb passió i coherència, Specchiasol ha aconseguit crear una unió sorprenent entre natura, tradició i recerca científica, prenent d'aquests tresors, la saviesa necessària per transformar la secular sapiència herbolària en la moderna fitoteràpia.

 • TAULLORGANICS

  TAULLORGANICS

  TaüllOrgànics es una empresa familiar que se dedica a la creación de productos de cosmética natural, certificada y de alta calidad, destinados a la salud y la belleza. Son productos elaborados a partir Árnica montana, L., principalmente, una planta de alta montaña propia de los Pirineos cultivada de forma ecológica en la Vall de Boí (comarca de la Alta Ribagorça). 

 • TEGOR

  TEGOR

  Laboratoris Tegor recull la millor essència de la medicina natural i la combina amb el màxim rigor científic per aconseguir productes de contrastada eficàcia amb les millors matèries primeres, acuradament seleccionades i procedents de diferents punts del món.

 • THE ZEN ROOM

  THE ZEN ROOM

  Una selecció d'exquisides aromes, per perfumar els diferents racons de la seva llar.

  The zen room és una marca de Radhe Shyam.

  Sempre pel camí natural. Radhe Shyam li ofereix bellesa de forma natural.

 • TIBETAN TEA

  TIBETAN TEA

  El te tibetà és un te d'origen asiàtic, més precisament procedent de la zona de l'Himàlaia, el qual posseeix múltiples propietats medicinals, entre les quals es destaquen les propietats per aprimar.

 • TIGER BALM

  TIGER BALM

  Tiger Balm és l'autèntic ungüent original d'ús extern per a l'alleujament dels dolors.

 • TONGIL

  TONGIL

  Innovació, Qualitat, Eficàcia, Rigorositat, Serietat, Garantia, etc. ... han estat, són i seran sempre els lemes de l'empresa.

  Més de quatre dècades avalen una trajectòria professional, plena de bones experiències i testimonis agraïts de multitud d'usuaris i clients.

 • TOT HERBA

  TOT HERBA

  En TOT HERBA, pioners en cosmètica natural, recuperem les formes tradicionals dels nostres avantpassats, utilitzem matèries primeres naturals acuradament seleccionades i les compatibilitzem amb les tècniques actuals d'elaboració, qualitat i control.

  Els nostres productes per a la cura i la higiene corporal s'elaboren amb receptes tradicionals basades en les propietats específiques de les plantes mediterrànies, com l'espígol, el romaní, l'herba de Sant Joan, la camamilla o la sàlvia.

 • ULTRAVIT - AXIUM

  ULTRAVIT - AXIUM

  Una nutrició saludable i un estil de vida equilibrat són importants per a una bona salut. Les vitamines de Axium es poden usar sense preocupacions com un suplement als seus àpats regulars. D'aquesta manera, sempre funcionarà correctament i se sentirà en forma.

 • URTEKRAM

  URTEKRAM

  Productes 100% Naturals i derivats de Plantes amb Certificació Ecològica de Ecocert.

  Els productes de Urtekram no han estat testats en animals, es tracta d'una marca apta per Vegans. Els productes Urtekram no contenen: parabens ni altres conservants sintètics, sense colorants, sense petroquímics ni alcohol.

  Urtekram ofereix una àmplia gamma de productes com a Xampús Naturals, Condicionadors Naturals, Cremes Hidratants Naturals, Gels de dutxa Naturals... Fins i tot productes per als més nens de la casa!

  Una Cura purament Ecològica!

 • VIJAYSHREE

  VIJAYSHREE

  Encens indi de gran qualitat, està fet a mà i no conté productes d'origen animal ni tòxics.

  Encens de qualitat "masala", és a dir, a força de resines i olis naturals, elaborat amb una especial mescla de flors i fustes, amb una aroma fresca i lleugers tocs mentolats, que recorden l'aroma del bosc.

 • YOGI TEA

  YOGI TEA

  Des de fa més de 40 anys, YOGI TEA® és sinònim de deliciosos tes i infusions d'herbes i espècies basats en receptes úniques de receptes ayurvèdiques que aporten benestar a les persones.

 • ZHENOBYA

  ZHENOBYA

  Els Sabons d'Alep de Zhenobya són un producte únic, no solament perquè la formulació dels Sabons no ha canviat en els últims 2.000 anys, i segueixen estant fets a mà, sinó perquè utilitza ingredients naturals i certificats orgànics indicats per a la cura de la pell amb problemes d'acne, dermatitis, psoriasi, èczema, entre altres problemes cutanis

Menú

Configuració

Crear un compte gratuït per a desar productes favorits.

Inicia la sessió

Crear un compte gratuït per a utilitzar llistes de desitjos.

Inicia la sessió