Fes clic per més productes.
No s'ha trobat cap producte.

Enviament

Enviaments i devolucions

Els terminis de lliurament dels nostres productes a la península són de 24-48 hores des de la realització de la comanda. El lliurament al transportista es realitza durant el dia següent a la seva tramitació.

Els terminis d'expedició indicats són orientatius. En el cas que existís alguna ruptura d'estoc o indisponibilitat puntual d'un article tisana.cat es posarà en contacte amb vostè immediatament per comunicar-li el nou termini de lliurament o, si no fos possible servir-aquest producte, procedir a la seva anul·lació. En qualsevol cas, un retard en el lliurament respecte als terminis indicats no donarà dret al client a exigir indemnització.
La forma de pagament contra reemborsament comporta una comissió per part de l'agència del 2 € de la quantitat a reemborsar.

Satisfacció o devolució
Si el client no quedés satisfet amb el seu producte, el termini màxim per sol·licitar la devolució s'estipula en 7 dies naturals des de la recepció de la comanda. En aquest cas les despeses d'enviament i recollida aniran a càrrec del client.

Abans de realitzar aquesta devolució el client s'haurà de posar en contacte amb el nostre departament de vendes en el termini indicat a través d'e-mail, on li indicarem com procedir a la devolució. No es realitzarà cap devolució que no hagi estat prèviament comunicada.

Per poder admetre la devolució el producte i el seu embalatge han de trobar-se en perfectes condicions, així com conservar tots els seus accessoris i documentació d'origen. L'article a retornar haurà d'estar correctament embalat per a la seva devolució.

Important:
tisana.cat no retornarà l'import o realitzarà cap reenviament de mercaderia mentre no s'hagi verificat la recepció i estat del producte, embalatge i accessoris de l'article objecte de la devolució o canvi.

El preu a tornar és el que originalment figurava en la comanda i es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client.

Producte defectuós d'origen:
Una vegada que tisana.cat rebi el producte defectuós li enviarà un altre. En aquest cas el canvi s'efectuarà sempre pel mateix article o referència. Només li serà facturat el primer enviament, fent-se càrrec tisana.cat dels ports corresponents a la devolució i nou enviament. Si desitgés efectuar un canvi per un altre article, les despeses de devolució i nou enviament no seran assumits per botiga.tisana.cat

Producte que, per error, no respon al de la comanda:
tisana.cat càrrec de les despeses de recollida del producte equivocat i entrega del corresponent al de la comanda realitzada.

Menú

Configuració

Crear un compte gratuït per a desar productes favorits.

Inicia la sessió

Crear un compte gratuït per a utilitzar llistes de desitjos.

Inicia la sessió