Fes clic per més productes.
No s'ha trobat cap producte.

Protecció de Dades

En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que, mitjançant l'emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en un fitxer automatitzat, titularitat de Tisana.cat amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud, així com per mantenir-li informat de futures promocions, notícies i novetats relacionades amb el sector.

Tisana.cat es compromet a tractar de forma confidencial les dades de caràcter personal facilitats i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers.

Vostè podrà de forma lliure i voluntària facilitar la informació que se li demana en els formularis excepte en els camps que apareixen com a obligatoris. La no introducció de la informació sol·licitada com a obligatòria podrà tenir com a conseqüència que no pugui atendre's la seva sol·licitud.

Al seu torn, i en virtut de l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic Tisana.cat informa que podrà utilitzar les adreces de correu electrònic facilitades, per remetre't informació sobre els seus productes i serveis, avisos i ofertes i, en general, informació de caràcter comercial d'interès relativa a l'activitat de l'empresa.

Així mateix, l'informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal a través del seu compte personal a Tisana.cat.

  • Tindrà la seguretat de que les seves dades personals es gestionen correctament i podrà visitar herboritas.es o fer comandes amb total confiança.
  • Podrà recuperar totes les dades personals que hagin facilitat a través de la botiga, en qualsevol moment i amb una simple exportació a .csv des del seu compte de client.
  • També podrà sol·licitar la rectificació o eliminació de les seves dades personals.
Comunicacions de dades a tercers

tisana.cat no ven ni cedeix mai les dades a terceres empreses, llevat obligacions legals.

Menú

Configuració

Crear un compte gratuït per a desar productes favorits.

Inicia la sessió

Crear un compte gratuït per a utilitzar llistes de desitjos.

Inicia la sessió