Fes clic per més productes.
No s'ha trobat cap producte.

XAMPÚ CEBA PREMIUM NUGGELA & SULÉ

Nuggela & Sulé llança el primer xampú de ceba, que estimula el creixement del cabell i ajuda al cabell gras retornant la seva lluentor natural.
17,91 € 19,90 €
Referència:
NUG001
Marca:
Favorit0
Afegir a la llista de desitjos
Afegeix per a comparar.0
Descripció

Si vols comprar Xampú de Ceba Premium Nuggela & Sulé has de saber que no és un simple xampú, és un tractament capil·lar en format Xampú Premium, que estimula en cada rentat el creixement del cabell. Un producte d'última generació potenciat amb Extracte de Ceba Vermella, Glucogen Marí i Sals del Mar Mort, recuperant així una tradició eficaç que ja usaven des dels metges en l'edat mitjana o els antics egipcis fins a moltes de les nostres àvies per tenir un cabell llarg, bell i sa. El Xampú *Premium Nuggela & Sulé és molt més que un simple xampú. És un tractament capil·lar en format Xampú Premium que estimula el creixement del cabell. No deixa olor a ceba. NO conté PARABENS. D'ús diari.

PROPIETATS I BENEFICIS:

Estimula el creixement del cabell
Dota de més lluentor al cabell
Proporciona més suavitat
Ajuda a l'enfortiment del fol·licle, més volum
Indicat per a tot tipus de cabells, especialment grassos, febles i trencadissos.

EL SECRET DE LA CEBA:

Diàriament milers de persones usen el Xampú de ceba Nuggela & Sulé potenciat amb Extracte de Ceba Vermella, Glucogen Marí i Sals del Mar Mort, ja que pels seus actius estimula el creixement del cabell.

Són moltes les propietats que se li atribueixen a la ceba com a remei capil·lar, però les més populars són la seva capacitat d'accelerar el creixement del cabell, el benefici per a cabells grassos, o la seva acció beneficiosa contra la caiguda.

Actualment sabem que el secret de la ceba radica en els seus actius, la quercitina i el sofre, també conegut com el mineral de la bellesa.

La QUERCITINA té la capacitat de reduir la inflamació del cuir cabellut i estimular el reg sanguini, per la qual cosa el pèl es nodreix més i millor.
D'altra banda el SOFRE per les seves propietats antisèptiques, elimina fongs, bacteris, excés de sèu i residus, obtenint una neteja altament eficaç i per això molt recomanable per a cabells grassos.

PROPIETATS QUE SE LI ATRIBUEIXEN A la CEBA COM A REMEI CAPIL·LAR:

Ajuda al creixement ràpid del cabell.
Per a pèl gras, ajuda a regular les glàndules seborreiques i eliminar l'excés de sèu.
Beneficia l'eliminació de caspa.
Ajuda a retardar l'aparició de cabells blancs.
Exerceix una acció beneficiosa amb efecte anticaiguda del cabell.
Ajuda a donar més volum i lluentor al cabell.
Enforteix el pèl ja que ajuda a la seva nutrició donant-li un aspecte més sa.

Indicacions d'ús:

Deixar caure el xampú sobre el palmell de la mà
Fregar lleugerament fins a emulsionar
Aplicar sobre el pèl i cuir cabellut
Fer massatges amb l'escuma generada
Aclarir i repetir l'operació per potenciar els seus efectes
D'aquesta manera preparem els actius i els repartim de manera uniforme sobre el cuir cabellut i pèl. No deixa cap tipus d'olor a ceba. Una vegada aplicat el xampú, es recomana utilitzar el SuprAcondicionador Imperial de Nuggela & Sulé per potenciar els seus efectes.

CONSELL:

Com a mínim durant 3 setmanes rentar el cabell només amb el Xampú Nuggela & Sulé i si és possible tot un mes. Quan canviem a un xampú de qualitat notarem els primers dies que el pèl no està tan suau per falta de parafines i silicones. Però al cap de poc temps d'ús el pèl aconsegueix equilibrar la seva acció natural millorant la lluentor i el volum.

Pels compostos ensofrats de la ceba, el Xampú Nuggela & Sulé és altament recomanable per a aquells que sofreixen de pèl gras.

Detalls del producte
NUG001

Especificacions

Quantitat
250 ml.
Tipus de cabell
Gras
Tot tipus de cabell
Procedència
Espanya
Comentaris
No hi ha comentaris

Menú

Configuració

Crear un compte gratuït per a desar productes favorits.

Inicia la sessió

Crear un compte gratuït per a utilitzar llistes de desitjos.

Inicia la sessió